Fanclub

Het is onmogelijk om je leven in je eentje te veranderen, maar door met een fanclubje één keer per week samen te oefenen, komt je vastgeroeste leventje weer in beweging!
Door wekelijks in een clubje te oefenen, leer je jouw overtuigingen te veranderen en oordelen achterwege te laten. Je komt er achter dat we allen één zijn en anderen jou een bepaald aspect van wie je eigenlijk bent, laten zien. Je kunt in een veilige omgeving oefenen met "je gevoel te voelen", dankbaarheid te voelen, complimentjes te geven, elkaar onvoorwaardelijk accepteren en te "bestellen" wat je maar wenst!

Informatie over de fanclubs van Zoetermeer en omstreken:
fritsdg@hetnet.nl
Voor heel het land:info@fanclubs.nu

Fanclubs komen en gaan en dat maakt het zoeken en vinden van een fanclub moeilijk, maar je kunt altijd met een paar enthousiastelingen zelf een fanclub oprichten, want er is een handleiding over hoe je een fanclubavond moet leiden. Een wat meer ervaren leider kan je dat voordoen, en dan kan je eventueel later het leiderschap rouleren, want het is niet moeilijk.
Het bezoek van een fanclub verplicht je tot niets, behalve je aanpassen aan de gebruikelijke manier van doen die in de handleiding beschreven staat. Het is een groot voordeel als je eerst het handboek Spiegelogie leest.

Ben je tevreden met het leven wat je leeft?
Als je tevreden bent dan is dat ok, ga zo door!
Ben je niet tevreden, dan kan jij zelf je leven veranderen!
Begin eerst met het volledig accepteren van je huidige situatie en bedenk dat er niets moet en je nu al perfect bent! De grootste veranderingen gebeuren als je stopt te geloven dat je zou moeten veranderen.

Hoe kan je je dan toch 'beter' voelen?
  • Door je overtuigingen te veranderen.
  • Door naar je gevoel te luisteren.
  • Door de universele beginselen (de spelregels) te volgen.
  • Door te bedenken wat jou het meest inspireert en dat te bestellen.
  • Door dankbaarheid te voelen voor wat je allemaal hebt.
  • Door de perfectie van anderen te zien.
  • Door de ander onvoorwaardelijk te steunen.
  • Door de ander volledig te accepteren en te vergeven.
  • Door van je zelf te houden!

In een fanclub wordt vaak een groepsdoel geformuleerd en dat kan iets algemeens zijn of meer specifiek. Een voorbeeld is "Wij vertrouwen op de liefdevolle kracht in ons zelf en de groep ontwikkelt zich volgens de wetten van het universum". Om een groepsdoel te formuleren kun je in het kort opschrijven wat je echt wilt, hoe je de samenwerking in de groep ziet en wat je er van verwacht. Door de papiertjes naast elkaar te leggen en de diverse doelen te vergelijken kun je, zonder concessies, één groepsdoel formuleren.


Handleiding-fanclub.pdf