Aanraken

Het is zo belangrijk dat we elkaar weer meer gaan aanraken. Daar knapt een lichaam zo ongelooflijk van op. Al geef je elkaar maar een hand. Hand op de schouder. Even die extra warmte er in stoppen. In ziekenhuizen zijn er steeds meer zusters die de handen een tijdje op een patient leggen. Daar worden ze zienderogen beter van, daar kan geen medicijn tegenop. I.p.v. al die katten en honden meer elkaar aaien (al is het maar met je gevoel) en de gezondheid gaat met sprongen vooruit. Iedere vezel verlangt ernaar. Ga er niet op wachten... begin ermee. Heel voorzichtig... Het is belangrijk om de derde versie van de PR-oefening in de fanclub regelmatig te doen... ZEGT HET VOORT...

Derde versie Prettige Reflektie: Deze derde versie is zeer krachtig en effectief, maar vereist wat moed.
  • De spelers worden opgesplitst in kringen van vier.
  • De speler die het eerst aan de beurt is slaat de armen om zich heen; een soort zelfomhelzing met volle aandacht.
  • Met je ogen dicht worden de volgende woorden uitgesproken: ... (eigen naam) ... ik hou van jou, precies zoals je bent en ik steun jou onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid.
  • Als je je aandachtenergie voldoende voelt, doe je je ogen weer open.
  • Vervolgens ga je naar de fan naast je, kijk elkaar in de ogen, stuur alle warme aandacht die je maar durft op te brengen en omhels elkaar.
  • Spreek weer dezelfde woorden uit en gebruik nog steeds je eigen naam.
  • Als de energie echt gevoeld wordt, laat je elkaar los en ga je naar de volgende.
  • Als je ze alle drie omhelst hebt, komt de volgende aan de beurt die ook weer alleen maar de eigen naam gebruikt, etc.
Willem de Ridder: Het leven als onafgebroken feest.
Ga je gang, zou ik zo zeggen. Nu is het jouw beurt. Dus neem alle tijd, geniet en maak je niet druk. Veel leuker dan televisie.

Je hebt het veel over de liefde, maar niet over de liefde bedrijven. Hoe sta je daar tegenover? Omdat het sacrament van de seksualiteit eeuwenlang door de oppermachtige kerkvaders taboe is verklaard, zitten we nog steeds met belangrijke delen van ons lichaam in onze maag. Niets is natuurlijk effectiever dan iets te verbieden wat niemand kan laten. Op die manier weet je zeker dat iedereen in 'zonde' zal leven en zich dus schuldig zal voelen. Vervang vervolgens alle sexy godinnen door één saaie vrouw die in staat is om een kind te baren zonder te hoeven neuken en geen enkele vrouw weet meer waar ze het zoeken moet. Bingo! Mannen vallen op sexy vrouwen, maar mogen dan alleen maar met een maagd trouwen. Je kan geen kant meer op. Terwijl ons hele lichaam wellustig wil stromen, de hele dag door.

Seks is puur stromen. Denken gooit meteen roet in het eten.

In het handboek spiegelogie wordt tot in den treure herhaald hoe je je gevoel kunt laten stromen door het even los te koppelen van het denken. Seks is puur stromen. Denken gooit meteen roet in het eten. Een oud spreekwoord zegt: 'Als de kop vol is, is de pik slap.' Alle spelregels gelden natuurlijk ook voor ons seksuele samenzijn. Duizenden jaren geleden was de seksualiteit een heilig sacrament en alle religies zijn oorspronkelijk vruchtbaarheidrituelen. De oorspronkelijke betekenis van het woord 'Jaweh' is sperma. Daar kun je boeken over vol schrijven. Iedere vrije vrouw straalt een immense kracht uit waar mannen meteen op reageren, of ze nou willen of niet. Het heeft met schoonheid of leeftijd niets te maken. Mannen worden als was in haar handen en voelen zich dikwijls machteloos. Geen wonder dat ze al eeuwen proberen om de femme fatale te verbieden, zodat zij die kracht niet eens meer durfde te gebruiken, laat staan te ontwikkelen. De manier waarop vrouwen tegenwoordig in Afghanistan door de fundamentalisten onderdrukt worden, was ook hier (tot voor kort) normaal.

Ook bij seksualiteit gaat het puur om energie.

Daarom volgen hier een paar gouden tips voor liefdes-paren, die de energie extra kunnen laten stromen.

1. De allerbelangrijkste Gouden Tip is heel simpel: Ontspan! Echt heerlijke sex en 'opwinding' gaan niet samen. Een opgewonden veer staat onder spanning. Een mens die gespannen is kan niet stromen. Je bent geen klok die opgewonden hoeft te worden. Kijk maar eens wat er gebeurt als je beiden zomaar ontspannen met elkaars lichamen gaat spelen.

2. Maak een afspraak om een paar maanden lang geen orgasme meer te hebben. Wat?? Geen orgasme en ook nog eens ontspannen? Wat blijft er dan nog over? Dat zul je wel zien. Koop bijvoorbeeld eens wat massageolie en leg haar in een lekkere warme kamer op een paar handdoeken om haar heel zacht en sensueel te masseren. Ze mag niets terug doen. Alleen maar genieten. Op een gegeven moment kun je de rollen omdraaien. De manier waarop je hem masseert heeft alles met de volgende tip te maken.

3. Probeer nooit om het de ander naar de zin te maken.
Je kunt je partner nooit voelen. Als je met je hand over zijn huid streelt, dan voel je de binnenkant van je eigen hand. De hersens doen dan net of je zijn huid voelt. Als je dicht tegen elkaar aan gaat liggen, dan voel je ook alleen maar je eigen huid en alle bijbehorende prikkels. Je kunt dus alleen maar jezelf voelen en nooit wat de ander voelt. Als jij druk bezig bent om het de ander naar de zin te maken, dan tast je in het duister.
Wees dus een egoïst en misbruik de ander (met toestemming natuurlijk) om het zo heerlijk mogelijk voor jezelf te maken. Verlustig je aan zijn/haar lichaam. Haal het onderste uit de kan en laat je helemaal gaan.
Je zult dan merken dat je één bent, want hoe heerlijker je partner het heeft hoe heerlijker jij je voelt (en omgekeerd).
Daar hoef je niets voor te doen. Alleen maar te genieten.

4. Let op je ademhaling. Vooral voor mannen is dat belangrijk. Je ademhaling hangt direct samen met je hartslag. Als je hartslag sneller wordt, kom je sneller klaar. Ga dicht tegenover elkaar zitten. Op twee stoelen of op bed. Pak elkaars handen vast en kijk in elkaars ogen. Als je in beide ogen tegelijk probeert te kijken, ga je dwalen. Richt allebei je ogen op het linker oog van de ander. Je kijkt elkaar strak aan en je probeert in precies hetzelfde rustige tempo te ademen als je partner. Bij het inademen maak je van je mond een O. Je ademt ontspannen in. Zo diep als je zelf wil.
Daarna adem je uit terwijl je zacht aaaaah zegt. Dat is heel belangrijk, want op die manier kun je de lucht niet uitblazen, waardoor er soms hyper-ventilatie kan ontstaan. Blijf zo lang mogelijk kijken en stuur elkaar warmte en liefde.

Als je deze griezelige oefening langer dan een paar minuten durft vol te houden, zul je ontdekken dat er geen stabiele werkelijkheid bestaat. Het gezicht van de ander blijkt voortdurend te veranderen.

Wat je ziet ben je zelf. Ook zullen er behoorlijk wat gedachten en gevoelens bij je loskomen. Probeer je echter uitsluitend op de gevoelens te concentreren. Hou vol. Soms barst je in zenuwachtig lachen uit, soms weet je niet waar je het zoeken moet, maar blijf kijken en liefde sturen. De effecten zijn wonderbaarlijk. Als je begint te ontspannen, kun je stoppen en wat ervaringen uitwisselen. Probeer echter niet op te geven als je nog spanning voelt.

5. Geen geile gedachtes meer. We gebruiken onze fantasie dikwijls om opgewonden te worden, maar daardoor komen heel wat mannen veel te snel klaar. Een hele mooie oefening is om diep te penetreren en doodstil te blijven liggen. Kijk elkaar in de ogen en adem zoals hierboven beschreven. Op die manier blijf je bij de les en ben je zo druk bezig met ademen en kijken dat je hersens geen kans krijgen om kostbare energie van je te stelen door middel van geile gedachten of wegdromen. Stel je bij iedere inademing voor dat je energie vanuit je kruis naar boven trekt. Jullie genitaliën zijn uiterst intelligente wezens die precies weten wat ze moeten doen, als ze tenminste de kans krijgen. Onze kop wil van alles en speelt daar boven de baas. Nu doen jullie echter niets anders meer dan kijken en ademen en hou dat zo lang mogelijk vol. Kijk maar wat er gebeurt. Niet na de eerste keer opgeven natuurlijk. Oefening baart grote kunst (waar je niets aan hoeft te doen).

6. Breng passie terug in je relatie. Na verloop van tijd verdwijnt de passie uit je relatie en krijgen mannen de gewoonte om bij spannende internet-plaatjes of bij een erotisch tv-kanaal te ejaculeren. De erotische spanning is dan vervlogen en de behoefte van de man tijdelijk bevredigd. Het gevolg is dat de man weinig moeite meer doet om zijn vrouw te behagen en de liefdesrelatie steeds meer verstoord raakt. Soms zijn ook erectiestoornissen een gevolg van het veelvuldig ejaculeren. Misschien is voor jullie Loving Female Authority een oplossing om weer passie in je relatie te krijgen. Bij Loving Female Authority krijgt de liefhebbende vrouw, gezag over het ejaculeren van de man.